PONUDA KOJA NE MOŽE DA SE ODBIJE: Vladimir Ivić napušta Makabi i ide u Rusiju?

Novosti online

23. 12. 2022. u 22:44

SRPSKI fudbalski trener Vladimir Ivić dobio je bogatu ponudu od Krasnodara i kako stvari stoje on će napustiti Makabi iz Tel Aviva i karijeru nastaviti u Rusiji.

ПОНУДА КОЈА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОДБИЈЕ: Владимир Ивић напушта Макаби и иде у Русију?

Vladimir Ivić Foto EPA

Kako javlja izraelski portal "One" 45-godišnjem stručnjaku iz Zrenjanina ponuđena je plata od 1.500.000 evra po sezoni, uz mogućnost da ona uz bonuse dostigne godišnju cifru od čak 2.500.000.

Navodi se da će Ivić prihvatiti odlične uslove koje je dobio, te da Makabi već ima spremnu zamenu. U pitanju je Oskar Garsija koji je u dva navrata bio strateg tima iz Tel Aviva, poslednji put 2014. godine.

Srpski stručnjak je u sezoni 2016/2017 kao trener PAOK-a osvojio Kup Grčke, a u prvom mandatu na klupi Makabija osvojio je dve šampionske titule, nacionalni kup i Superkup Izraela.

Krasnodar za sada u Premijer ligi Rusije ima rezultate ispod očekivanja. Klub se nalazi tek na osmom mestu, pa je trener Aleksandar Strožuk bivši i njega bi trebalo da nasledi Ivić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)