"BRAZILCI IZ BRAJSGAUA" TURISTIČKI U AZERBEJDŽANU: Karabag ima lepu priliku da ostvari ogroman uspeh!

Novosti online

03. 11. 2022. u 10:05

"KONjUŠARI" imaju sve u svojim rukama.

БРАЗИЛЦИ ИЗ БРАЈСГАУА ТУРИСТИЧКИ У АЗЕРБЕЈЏАНУ: Карабаг има лепу прилику да оствари огроман успех!

Foto: Profimedia

Fudbaleri Karabaga dočekaće Frajburg u šestom kolu grupe "G" Lige Evrope. Azerbejdžanski prvak blizu je velikog uspeha i plasmana u nokaut fazu. A da bi došli do tog cilja, potrebna im je pobeda nad nemačkim predstavnikom u takmičenju ili da Nant ne savlada Olimpijakos u Pireju.

Sa druge strane, "Brazilci iz Brajsgaua" u Baku stižu rasterećeni. Prvo mesto je obezbeđeno sa 13 osvojenih bodova, te će trener Kristijan Strajh na teren najverovatnije poslati kombinovani sastav. Frajburg za vikend dočekuje Keln, a eventualnim trijumfom ponovo mogu izbiti na čelo tabele Bundeslige, što je u ovom trenutku primarni cilj.

Frajburg je u protekloj rundi pogotkom Lukasa Kiblera posle kornera u 93. minutu odigrao nerešeno protiv Olimpijakosa (1:1) i overio prvo mesto u grupi. Grci su vodili skoro ceo meč golom Jusefa el Arabija, ali nisu izdržali do kraja i ostali su i bez nade za Ligu konferencije.

Nant je pobedom od 2:1 nad Karabagom u 95. minutu u istoj grupi sačuvao nadu da može do drugog mesta. "Kanarinci" uoči poslednjeg kola imaju bod manje od drugoplasiranog Karabaga i ne zavise od sebe. Azeri dočekuju bezbrižni Frajburg i pobedom mogu do razigravanja za osminu finala, pa Francuzima ni trijumf u Pireju ne bi pomogao da izbegnu Ligu konferencije. 

Ludovik Blas je doveo Nant u vođstvo nakon asistencije Pedra Ćirivelje u 16. minutu. Prednost francuske ekipe trajala je do 56. kada je Filip Ozobić sa bele tačke savladao Albana Lafonta. Karabag je bio blizu plasaman u nokaut fazu sve do petog minuta sudijske nadoknade kada je Ignatijus Ganago doneo veliku radost popularnim "kanarincima".

Frajburg je večerašnjeg rivala savladao u prethodnom međusobnom susretu sa 2:1, ali sada je situacija drugačija. Nemci u Baku stižu praktično turistički, bez ikakvog imperativa, dok "konjušari" imaju lepo priliku da pred svojim navijačima ostvare ogroman uspeh.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene