ŽIVOT POSLE DŽERARDA! Brentford prva prilika za okretanje novog lista

M.T.

23. 10. 2022. u 09:33

TIM iz Birmingema bez pobede četiri kola.

ЖИВОТ ПОСЛЕ ЏЕРАРДА! Брентфорд прва прилика за окретање новог листа

Foto: Profimedia

Ekipa Aston Vile kreće u novu priču bez Stivena Džerarda koji je dobio otkaz, a ekipa iz Birmingema ima priliku za novi start danas od 15 časova kada na ''Vila parku'' bude gostovao Brentford u okviru 13. kola Premijer lige.

Aston Vila je bez pobede u poslednja četiri kola, a poraz od 3:0 protiv Fulama u prethodnom bila je kap koja je prelila čašu za rukovodstvo kluba pa je sa pozicije menadžera smenjena legenda Liverpula Stiven Džerard. Bio je to drugi uzastopni poraz Aston Vile u ligi i tim iz Birmingema je sa učinkom od dve pobede, tri remija i šest poraza na 17. poziciji u ligi sa devet osvojenih bodova koliko ima i Vulverhempton na 18. mestu, prvom ispod crte za ostanak u elitnom rangu.

V.D. menadžer umesto smenjenog Džerarda biće protiv Brentforda Aron Danks, a iz kluba je već najavljeno da je proces biranja novog menadžera u toku.

Brentford ima identičan učinak kao i Aston Vila u poslednjih pet kola sa jednom pobedom i po dva poraza i nerešena rezultata, ali je u boljoj situaciji na tabeli. ''Pčele'' su trenutno na učinku od tri pobede, pet remija i tri poraza što im je donelo 14 osvojenih bodova i poziciju broj 10.

U prethodnom kolu je Brentford odigrao bez golova protiv Čelsija, dok je kolo pre toga savladao Brajton tako da ekipa menadžera Tomasa Franka u dobrom raspoloženju dolazi u Birmingem, a najjače oružje ''pčela'' svakako je Ivan Toni, strelac osam golova ove sezone.

Aston Vila ni na ovom meču neće moći da računa na Dijega Karlosa, Bubakara Kamaru, Lukasa Dinja i Ludviga Augustinsona zbog povreda, dok će Daglasa Luiz proupustiti Brentford zbog crvenog kartona dobijenog u prošlom kolu protiv Fulama. U Brentfordu je slično stanje pošto nema novih igrača na spisku povređenih, a ovu utakmicu propuštaju od ranije odsutni Pontus Janson, Tomas Strakoša, Aron Hiki i Kristijan Norgard.

Ova dva tima su od poslednjih osam međusobnih mečeva dva odigrala prošle sezone u Premijer ligi, dok su se preostalih šest puta susretali u Čempionšipu. Aston Vila još uvek nema pobedu pošto je Brentford slavio četiri puta, dok su četiri meča završena nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: UG 2-4 (kvota 1,58)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,25)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)