"STARU DAMU" ČEKA PAKAO U PAZARU: Gaćinovića raduje povratak publike

N.P.

14. 10. 2022. u 09:04 >> 12:44

ČETA Milana Rastavca gostuje popularnim "plavima" u okviru 15. kola Super lige Srbije.

СТАРУ ДАМУ ЧЕКА ПАКАО У ПАЗАРУ: Гаћиновића радује повратак публике

Foto: FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine izgubili su na svom terenu za vikend od ekipe TSC-a rezultatom 2:1. Voši je ovo bio treći derbi sa ekipama koje pretenduju na mesta koja vode u Evropu i doživljen je treći poraz. Prethodno je "stara dama" izgubila od Čukaričkog (2:0), i Partizana u Beogradu (4:1), dok joj je ovo prvi kiks u šampionatu na "Karađorđu".

Nije utakmica loše počela za "lale". Poveli su domaći u 28. minutu trećim golom Nikole Čumića u šampionatu, da bih ih Luka Ilić, nekadašnji igrač Zvezde, "matirao" za 12 minuta. Najpre je Ilić u 32. minutu izjednačio rezultat, da bi u 44. postavio, ispostaviće se, i konačan rezultat meča. Izabranici Milana Rastavca trenutno zauzimaju 7. mesto na tabeli sa 22 osvojena boda. Vojvodina će biti jača za Igora Jeličića koji se vraća u tim posle odrađene suspenzije.


Domaćin je neporažen na prethodne dve utakmice u šampionatu. Radnik i Novi Pazar su remizirali rezultatom 1:1, u Surdulici u okviru 14. kola Superlige Srbije. Vodeći pogodak za Surduličane postigao je napadač Miloš Spasić, u 13. minutu, koji se dobro snašao nakon asistencije Mihaila Oreščanina. Samo 20 minuta kasnije, Slobodan Rubežić je doneo izjednačenje. Igrao se 33. minut kada je fudbaler Novog Pazara zatresao mrežu domaćina i postavio, ispostaviće se, konačan rezultat. Imao je Radnik veliku prednost tokom većeg dela drugog poluvremena, s obzirom na to da je od 59. minuta imao igrača više. Filip Jović je u 47. minutu najpre dobio prvi, a 12 minuta kasnije i drugi žuti karton. U nastavku domaći ipak nisu uspeli da iskoriste brojčanu prednost, tako da su oba tima osvojila po bod. Puleni Vladimira Gaćinovića trenutno zauzimaju 5. poziciju u Super ligi sa 25 osvojenih bodova i gol-razlikom 21:14.


U minulom međusobnom duelu koji je odigran 18. decembra 2021. godine u Novom Pazaru nije bilo pobednika (1:1). Domaćinu će svakako biti vetar u leđa povratak publike na stadion posle odrađene suspenzije, i svakako će tribine "Džazkoin arene" biti ispunjene do poslednjeg mesta. Sa druge strane, "stara dama" svakako želi nakon dva vezana poraza da ostvari pozitivan rezultat. Očekuje nas zanimljiva i neizvesna utakmica, gde tipujemo da će fudbaleri oba tima postići po gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene