LAZAREVČANI REDOVNA MUŠTERIJA: "Crno-beli" žele trijumf nakon derbija

N.P.

04. 09. 2022. u 09:28 >> 09:29

EKIPA Kolubare dočekuje Partizan u okviru 10. kola Super lige Srbije.

ЛАЗАРЕВЧАНИ РЕДОВНА МУШТЕРИЈА: Црно-бели желе тријумф након дербија

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Gordana Petrića su u prošlom kolu odigrali nerešeno u večitom derbiju u Humskoj protiv Crvene zvezde 1:1.

Tok prvog poluvremena promenio je fantastičan gol Bukarija. Krilni napadač "crveno-belih" nije čekao da odbitak posle kornera odskoči od zemlju, uhvatio je loptu u letu i nestvarno pogodio. Jedan od lepših golova ikada viđenih na večitim derbijima poslednjih godina.

Start Kataija na Živkoviću u 56. minutu susreta, kada je ovaj izlazio iz šesnaesterca, posle dugih konsultacija sa VAR sobom i pregledom sudije Mitića proglašen je penalom za "crno-bele". To Bibars Natho otkako je u Humskoj ne promašuje i postavlja konačan rezultat 1:1. Partizan zauzima 8. mesto na tabeli sa 12 bodova, sedam manje od lidera i aktuelnog šampiona Crvene Zvezde.

Posle Čukaričkog u Lazarevcu, Kolubara je savladala i Javor u Ivanjici 1:0. Ekipa Dejana Đurđevića je pokazala da je u sjajnoj formi, a jedan gol bio im je dovoljan za trijumf u gostima, postigao ga je Miloš Filipović u 32. minutu meča. Lazarevčani nakon devet odigranih utakmica ove sezone imaju četiri trijumfa, tri remija i dva poraza uz gol-razliku 11:13. Domaćin igra u formaciji 4-1-4-1, gde u špicu igra iskusni hrvatski internacionalac Ante Vukušić koji je protiv Čuke postigao het-trik.

Partizan je savladao večerašnjeg rivala na svakom od prethodna tri međusobna duela između dva kluba. Poslednji put timovi su se sastali 18. decembra 2021. godine na stadionu "JNA".

"Crno-beli" su slavili minimalnim rezultatom, a jedini gol na utakmici je postigao Kvinsi Mening u 67. minutu. Večeras nas u Lazarevcu očekuje zanimljiv meč pošto je domaćin zaista u odličnoj formi i igra napadački fudbal. Međutim, kvalitet je svakako na strani "parnog valjka" i očekujemo da fudbaleri "crno-belih" osvoje sva tri boda.

Kvota na dvojku je mala i predlažemo da je pojačate sa minimum dva gola na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)