NEKO ĆE POKVARITI MAKSIMALNI UČINAK! Brašanac i ekipa stižu u Sevilju

V.D.

26. 08. 2022. u 10:18

VEČERAS od 22 časa očekuje nas meč trećeg kola La Lige između Betisa i Osasune

НЕКО ЋЕ ПОКВАРИТИ МАКСИМАЛНИ УЧИНАК! Брашанац и екипа стижу у Севиљу

Foto: Profimedia

Nakon dva odigrana kola obe ekipe imaju maksimalni učinak i uz Viljareal i Real Madrid trenutno čine fantastičnu četvorku.

Nažalost, večeras će bar jedna ekipa pokvariti maksimalni učinak.

Betis koji je prošlu sezonu odigrao sjajno i zauzeo petu poziciju na tabeli koja mu je omogućila direktan plasman u grupnu fazu Lige Evrope u prvom kolu ubedljivo je savladao Elče na svom stadionu rezultatom 3:0. Mrežu rivala je načeo napadač Borha Iglesias, da bi naredna dva gola postigao Huanmi, najbolji strelac "zeleno-belih" iz prošle sezone, koji je najavio sjajnu golgetersku formu.

U drugom kolu Betis je gostovao na Majorki, gde je prvi čuvar mreže naša reprezentativna jedinica Predrag Rajković. Betis je slavio sa 2:1, postigavši oba gola iz penala. Dvostruki strelac bio je Borha Iglesias.

Tim iz Andaluzije ima velike ambicije ove sezone i u domaćem prvenstvu i u Ligi Evrope. Verujemo da je najveća želja navijača zeleno-belih da ove sezone završe ispred najvećeg rivala Sevilje. Na stadion Benito Vilamarin stigla su sjajna pojačanja u vidu Luiza Felipea, koji je kao slobodan igrač stigao iz rimskog Lacija, dok su Luiz Henrika i Viliana Hozea izdvojili osam, odnosno deset miliona evra.

Gosti iz Pamplone su odlično startovali sezonu. U prvom kolu na svom "El Sadaru" savladali Sevilju sa 2:1. Strelci za Osasunu bili su Avila i mladi Aimar Oroz iz penala.

Zanimljivo je da su im u drugom kolu kao i večerašnjem rivalu Betisu dosuđena dva penala koja su realizovali i tako slavili na svom stadionu protiv Kadiza. Strelci su bili ponovo Avila i iskusni napadač Kike Garsija.

Domaći tim je favorit na večerašnjem meču, a na ruku im ide i tradicija. "Zeleno-beli" su slavili na prethodnih pet mečeva (prošle sezone oba puta ubedljivo 3:1 i 4:1), dok je Osasuna poslednji put osetila slast pobede 2014. godine, kada su ova dva tima nastupala u Segundi.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,91)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene