"PLAVI" IMAJU ZICER: Levski - Pirin

N.P.

07. 08. 2022. u 11:06

FUDBALERI iz prestonice Bugarske dočekuju tim iz Blagoevgrada u okviru 5. kola Prve lige.

ПЛАВИ ИМАЈУ ЗИЦЕР: Левски - Пирин

Foto: Profimedia

Levski ima polovičan učinak na startu prvenstva. Domaćin je posle poraza u gradskom derbiju od CSKA 1948 savladao kod kuće Spartak Varnu sa 5:0. Izabranici Stanimira Stoilova igraju dobro u Evropi. Nakon što su izbacili grčki Paok, sredinom nedelje su trijumfovali u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv malteškog Hamruna (1:0).


Ekipa Pirina je loše otvorila novu sezonu u najvišem rangu bugarskog fudbala. Bez pobede je u prva četiri kola, gosti su ostvarili dva remija i isto toliko poraza uz gol-razliku 4:6.


"Sofijski plavi" su trijumfovali protiv "orlova" u svakom od prethodnih pet međusobnih duela između dva tima. Kvota na kec je jako mala, tako da predlažemo da pokušate sa kombijacijom golova.


NAŠ PREDLOG: |1+&2+ (kvota 1,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna