U SUPER LIGI NIŠTA NOVO: Trener napustio klub posle dve utakmice, Radnik bez stratega dočekuje Radnički

Novosti online

23. 07. 2022. u 08:36

BIĆE borbeno na jugu Srbije.

У СУПЕР ЛИГИ НИШТА НОВО: Тренер напустио клуб после две утакмице, Радник без стратега дочекује Раднички

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Radnika dočekaće kragujevački Radnički na svom stadionu u meču trećeg kola Mocart bet Super lige.

Velika očekivanja imali su od ove sezone u redovima "plavih". Najavljivali su u Surdulici, doduše tiho, plasman u plej-of, usled serije pojačanja i dolaska Aleksandra Linte na klupu. Čovek koji je imao dobre rezultate u Voždovcu imao je velike planove. Ali kockice iskusnog stručnjaka i superligaša nisu se složile, odmah nakon poraza od Spartaka, sporazumno je raskinuta saradnja.

Radnik je na premijeri protiv Mladosti iz Novog Sada poražen (1:2) uz vrlo skroman utisak. Ništa nije bilo bolje ni na gostovanju u Subotici. Kada se tome dodaju i vrlo skromni rezultati iz pripremnog perioda, Linta i čelnici Radnika su shvatili da je najbolje da svako krene svojim putem.

Radnički sa druge strane igra iznenađujuće dobro. Dobar utisak na premijeri u Lazarevcu (1:1), izabranici trenera Dejana Joksimovića dodatno su potkrepili pobedom u susretu sa ekipom Mladosti iz Lučana na "Čika Dači" (1:0).

Odigrali su Kragujevčani protiv Lučanaca po ukusu publike – borbeno, nadahnuto, napadački, od prvog minuta su visokim ritmom lomili otpor rivala, da bi ga konačno slomili osam minuta pre kraja susreta, kada je trenutak inspiracije Nemanje Tomića iskusni Vojo Ubiparip pretočio u pobedonosni pogodak za prvo slavlje "crvenih".

Poslednji međusobni okršaj ove dve ekipe na stadionu u Surdulici obeležila je teška povreda fudbalera Radnika Vuka Mitoševića, ali i hrabra igra Radničkog, koji su sa igračem manje na terenu uspeli da dođu do boda (1:1). 

Evidentno su gosti iz Kragujevca u boljoj formi, ali Radnik će imati motiv više da prekine lošu seriju. Upravo zbog pomenute činjenice smo se odlučili za "duplu šansu".

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,56)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)