U SUPER LIGI NIŠTA NOVO: Trener napustio klub posle dve utakmice, Radnik bez stratega dočekuje Radnički

Novosti online

23. 07. 2022. u 08:36

BIĆE borbeno na jugu Srbije.

У СУПЕР ЛИГИ НИШТА НОВО: Тренер напустио клуб после две утакмице, Радник без стратега дочекује Раднички

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Fudbaleri Radnika dočekaće kragujevački Radnički na svom stadionu u meču trećeg kola Mocart bet Super lige.

Velika očekivanja imali su od ove sezone u redovima "plavih". Najavljivali su u Surdulici, doduše tiho, plasman u plej-of, usled serije pojačanja i dolaska Aleksandra Linte na klupu. Čovek koji je imao dobre rezultate u Voždovcu imao je velike planove. Ali kockice iskusnog stručnjaka i superligaša nisu se složile, odmah nakon poraza od Spartaka, sporazumno je raskinuta saradnja.

Radnik je na premijeri protiv Mladosti iz Novog Sada poražen (1:2) uz vrlo skroman utisak. Ništa nije bilo bolje ni na gostovanju u Subotici. Kada se tome dodaju i vrlo skromni rezultati iz pripremnog perioda, Linta i čelnici Radnika su shvatili da je najbolje da svako krene svojim putem.

Radnički sa druge strane igra iznenađujuće dobro. Dobar utisak na premijeri u Lazarevcu (1:1), izabranici trenera Dejana Joksimovića dodatno su potkrepili pobedom u susretu sa ekipom Mladosti iz Lučana na "Čika Dači" (1:0).

Odigrali su Kragujevčani protiv Lučanaca po ukusu publike – borbeno, nadahnuto, napadački, od prvog minuta su visokim ritmom lomili otpor rivala, da bi ga konačno slomili osam minuta pre kraja susreta, kada je trenutak inspiracije Nemanje Tomića iskusni Vojo Ubiparip pretočio u pobedonosni pogodak za prvo slavlje "crvenih".

Poslednji međusobni okršaj ove dve ekipe na stadionu u Surdulici obeležila je teška povreda fudbalera Radnika Vuka Mitoševića, ali i hrabra igra Radničkog, koji su sa igračem manje na terenu uspeli da dođu do boda (1:1). 

Evidentno su gosti iz Kragujevca u boljoj formi, ali Radnik će imati motiv više da prekine lošu seriju. Upravo zbog pomenute činjenice smo se odlučili za "duplu šansu".

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,56)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)