"CRVENO-BELI" JAČI OD VRUĆINE: Prvak gostuje "stalnoj mušteriji"

Novosti online

24. 07. 2022. u 10:20

AKTUELNI šampion gostuje u Lučanima u meču 3. kola Super lige Srbije

ЦРВЕНО-БЕЛИ ЈАЧИ ОД ВРУЋИНЕ: Првак гостује сталној муштерији

FOTO: M. Vukadinović

"Crveno-beli" su protiv večerašnjeg protivnika odigrali 35 utakmica u svim takmičenjima. Ostvarili su 28 pobeda, pet remija dok je Mladost dva puta slavila, uz gol-razliku (84:27). Od 2000. godine izabranici Dejana Stankovića su odigrali 26 utakmica protiv ekipe iz Lučana i na svakom susretu ostali neporaženi. Zvezda je bila bolja u 21 meču dok je u pet navrata duel završen bez pobednika. Poslednji dvoboj između klubova odigran je 21. novembra 2021. godine na stadionu Mladosti gde su "crveno-beli" nadigrali domaćina rezultatom 5:1.

Het-trik je postigao Aleksandar Katai, a pogađali su još Gelor Kanga i Mirko Ivanić.

Fudbaleri iz Ljutice Bogdana se nalaze na prvoj poziciji Super lige posle dva odigrana kola sa šest osvojenih bodova i gol-razlikom (9:0). Na otvaranju sezone su pobedili Radnički Niš (4:0), potom Kolubaru sa (5:0).

FOTO: FK Crvena zvezda


Mladost je u prva dva prvenstvena duela osvojila svega 1 bod i nalazi se na 10. mestu na tabeli. U 1. kolu kod kuće su odigrali nerešeno protiv Spartak Subotice (1:1), da bi potom izgubili od Radničkog u Kragujevcu rezultatom 1:0. Domaćin ima solidan tim na golu je nekadašnji mladi reprezentativac Miloš Ostojić.

Kraj desne aut linije iskusni David Dunđerski, dok odbranom komanduju Ivan Milošević i Nemanja Mićević. Pozicija levog beka je rezervisana za Nikolu Lekovića čime se kompletira defanzivna četvorka koju karakteriše spoj mladosti i iskustva. U veznom redu su Filip Babić i Žarko Udovičić dok je na poziciji ofanzivnog veznog mladi Đorđe Gordić koji je u potpunosti skrenuo pažnju na sebe prošle sezone.

Po krilima igraju Vladimir Radivojević i Nikola Jojić dok je centarfor Milan Bojević jedini fudbaler koji se u dosadašnjem toku sezone upisao u strelce. Šansu sa klupe u ekipi Dragiše Žunića čekaju Baha, Perović, Milanović.


Crvena Zvezda je apsolutni favorit u večerašnjem okršaju u Lučanima. Izabranici Dejana Stankovića igraju puni samopouzdanja tako da svakako očekujemo novi trijumf aktuelnog šampiona. Kvota na dvojku je mala i savetujemo da je pojačate sa 2-5 golova na utakmici.


NAŠ PREDLOG: 2&2-5 (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda