KO ĆE PRVI PRONAĆI SVETLO NA KRAJU TUNELA? Tigre i Estudijantes su u velikoj krizi

Novosti online

17. 07. 2022. u 12:10

PROBLEMI se gomilaju iz dana u dan.

КО ЋЕ ПРВИ ПРОНАЋИ СВЕТЛО НА КРАЈУ ТУНЕЛА? Тигре и Естудијантес су у великој кризи

Foto: Profimedia

Ko će prvi pronaći svetlo na kraju tunela? Tako bi se mogla definisati utakmica između Tigrea i Estudijantesa u okviru 8. kola argentinske Lige profesional.

Domaćin sa stadiona "Hose Delađovana" upisao je trijumf na premijernom meču nove sezone, popularni "matadori" savladali su Union sa 2:1, a od tada - sunovrat. Tigre je upisao tri poraza i tri remija i samo zahvaljujući loši rezultatima ostalih ekipa, nalazi se 24 mestu sa šest bodova. Iza ekipe iz Buenos Ajresa nalaze se samo Velez, Lanus, Taljares i Aldosivi.

Estudijantes nastavlja da posrće, velikan iz La Plate ne igra u skladu sa svojim renomeom. Samo osam osvojenih bodova na prethodnih sedam mečeva dovoljna su za ponižavajuću 19. poziciju, a da stvar bude gora, "lavovi" izuzev pobede u Kopa Libertadores, u nizu su od šest mečeva bez pobede u nacionalnim takmičenjima.

Jesu izabranici Rikarda Zjelinskog deklarisrali brazilsku Fortalezu sa 3:0, ali slaba je to uteha za četvorostrukog šampiona Juže Amerike. Usledila su nova razočarenja... Usledio je remi sa Sentral Kordobom nakon vođstva od 2:0. Neshvatljiv pad Estudijantesa u drugom poluvremenu iskoristili su gosti preko Silivija Martineza, salva zvižduka ispratila je Marijana Anduhara i društvo u svlačionicu. Imali su crveno-belo-crni lepu priliku da u Kupu osvetlaju obraz, ali drugoligaš Belgrano je slavio rezultatom 1:0.

Kriza drma oba kluba, pitanje je koji trener će prvi napustiti kormilo, svakako da su zbivanja u Estudijantesu mnogo zanimljivija od ona u Tigre. Moraće predsednik kluba, legendarni Huan Sebastijan Veron da upotrebi sve što je u njegovoj mogućnosti da vrati giganta na kolosek.

U poslednja četiri međusoba duela, Tigre je slavio na tri, ali poslednji je u svoju korist rešio Estudijantes sa 2:1.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,97)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!