MOŽE LI NJIHOV MEČ DA PROĐE BEZ "IKSA"? "Bušilica" se nameračila na "svece"

Novosti online

17. 07. 2022. u 11:38

MEČ 8. kola argentinske Lige profesional.

МОЖЕ ЛИ ЊИХОВ МЕЧ ДА ПРОЂЕ БЕЗ ИКСА? Бушилица се намерачила на свеце

Foto: Profimedia

Ekipa Banfilda pokušaće da u prvenstvu ponovi partiju iz Kupa Argenitne. Popularna "bušilica" savladala je Union u najmasonijem fudbalskom takmičenju u državi sa 2:1, a sada želi novi trijumf, ovoga puta u nacionalnom šampionatu. Naime, na stadion "Florensio Solo", u okviru 8. kola Lige profesional, stiže San Lorenco.

Zeleno-beli su posle šokantnog vođstva Uniona pokazali šta znaju. Golovima Hesusa Datola i Emanuela Koronela stiglu su do preokreta uz igru koja je oduševila mnogobrojne navijače-

San Lorenco je poslenji meč odigrao minulog vikenda kada je na "Pedro Bideganu" pala čuvena Boka - 2:1.

"Sveci" tako su naneli treći uzastopni poraz Boki u prvenstvu, a ukupno četvrti od starta šampionata.

Markos Roho je u 28. minutu bio najsnalažljiviji prilikom prekida icentaršut Sebastijana Vile glavom preusmerio ka mreži za vođstvo gostiju. No, ono nije trajalo dugo. Deset minuta kasnije San Lorenco je izjednačio preko 18-godišnjeg Agustina Giaja koji je iz odbitka kaznio loše postavljanje kompletne odbrane Boke.

Ništa bolje defanzivci gostujuće ekipe nisu stajali ni u 54. minutu kada je Adam Bareiro pogodio za rezultatski preokret, odnosno vođstvo San Lorenca, a isti igrač propustio je priliku da dvadesetak minuta kasnije sa bele tačke kazni nespretnost Markosa Roha i ranije reši pitanje pobednika. Srećom po njega, rezultat se do kraja nije menjao.

Banfild i San Lorenco trenutno se nalaze na jedanaestoj, odnosno petnaestoj poziciji. Biće ovo okršaj sredine tabele koji može doneti mnogo. Jednima borbu za vrh, a nastavak obitavanja u donjem domu.

Interesatno, u prethodna tri međusobna duela videli smo isto toliko remija.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna