IMA NADE ZA "ORLIĆE": Srbija cilja Svetsko prvenstvo

Novosti online

25. 06. 2022. u 09:54

TRIJUMF nad "jodlerima" doneo bi izabranicima Aleksandra Jovića minimum još jedan meč na turniru. "Orlići" bi obezbedili utakmicu za peto mesto koje donosi plasman na Mundijal za fudbalere do 20 godina.

ИМА НАДЕ ЗА ОРЛИЋЕ: Србија циља Светско првенство

FOTO: FSS

Ubedljivim porazom od Engleske (0:4) "orlići" su došli u nezavidnu situaciju da ih samo pobeda ostavlja u trci za drugo mesto u grupi "B" koje osim polufinala Evropskog prvenstva garantuje i plasman na Svetsko prvenstvo.

Imajući u vidu da je naša omladinska reprezentacija odigrala nerešeno sa Izraelom (2:2) u prvom kolu, a da su Izraelci potom savladali Austriju (4:2), čak ni pobeda ne garantuje Srbiji plasman u narednu fazu.

Ipak, trijumf na "jodlerima" doneo bi izabranicima Aleksandra Jovića minimum još jedan meč na turniru. Srbija bi obezbedila utakmicu za peto mesto koje donosi plasman na Mundijal za fudbalere do 20 godina.

- Verujem ipak da ćemo ostvariti prvi cilj, a to je plasman na Prvenstvo sveta. Dele nas dva stepenika do tog velikog uspeha. Samo pet evropskih selekcija, od 55 članica UEFA, ide u Indoneziju gde će biti 24 najbolje selekcije. Videćemo, znamo šta želimo, koliko možemo, nadam se da ćemo obradovati i nas i javnost u Srbiji. Misli su nam zato usmerene samo na meč sa Austrijom - jasan je Stefan Leković, defanzivac "orlića".

Veoma bitan meč za obe selekcije. Upravo zbog toga očekujemo oprezanu utakmicu na "SNP" stadionu u Banskoj Bistrici.

Malu prednost dajemo našim momcima.

NAŠ TIP: X2&0-3 (kvota 2,30)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)