SERIJA A SE ZAHUKTAVA: Korintijans u poteri za Palmeirasom

Novosti online

11. 06. 2022. u 11:41 >> 11:41

PORTUGALSKI stručnjak Vitor Pereira i njegovi izabranici "pucaju" na titulu.

СЕРИЈА А СЕ ЗАХУКТАВА: Коринтијанс у потери за Палмеирасом

Foto: Profimedia

Fudbaleri Korintijansa ugostiće Huventude u meču 11. kola brazilske Serije A. Meč na "Neo Kimika areni" na programu je večeras od 21 čas i 30 minuta.

Velikan iz Sao Paula trenutno se nalazi na drugo mestu sa samo jednim bodom manje od lidera Palmeirasa. "Narodni tim" mogao je od prošle runde takmičenja da preuzme čelo tabele, međutim, Kujaba je izenanđujuće slavila sa 1:0.

Huventudeu su pred početak sezone predviđali borbu za opstanak, analtičari su bili za sada pogodili, pošto puleni Eduarda Baptiste zauzimaju 19. poziciju sa svega 10 bodova. Jedina ekipa ispod "zelenih" je Fortaleza.

Portugalski stručnjak Vitor Pereira i njegovi izabranici "pucaju" na titulu, Kortintijans je veliki favorit u utakmici sa Huventudeom. Sve sem trijumfa slavnog kluba predstavljalo bi veliko iznenađenje.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

PREVAZIŠLI SU SVE(T): Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima - rešila da kazni samu sebe

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 17:25

Komentari (0)

VELIKI FUDBALSKI HAOS: Mančester siti ne može da igra u Ligi šampiona?!