LIGA NACIJA: "Azeri" bez šanse protiv raspoloženih Slovaka

N. P.

10. 06. 2022. u 09:58

NAŠA redakcija je spremila za svoje čitaoce analizu dva večerašnja meča grupe "C".

ЛИГА НАЦИЈА: Азери без шансе против расположених Словака

FOTO: AP/Tanjug

20.45 Azerbejdžan - Slovačka

Slovaci su ušli u takmičenje kao jasni favoriti za prelazak u viši rang, pošto su postigli solidne rezultate tokom i nakon učešća na Evropskom prvenstvu 2020. Uspešno su startovali minimalnom pobedom nad Belorusijom na strani, međutim, u prošlom kolu su doživeli šokantan poraz kod kuće od Kazahstana identičnim rezultatom. Jedini gol na meču postigao je vezni igrač Astane Aslan Darabajev u 26. minutu susreta. Tim Stefana Tarkovića je trijumfovao kao gost u tri od poslednja četiri meča. Gosti neće moći da računaju na defanzivca Milana Škriniara koji je doživeo povredu pred kraj prvog poluvremena protiv Kazahstana.


Ekipa Đanija de Bjazija je uspela u prošlom kolu da odigra nerešeno protiv Belorusije, susret je završen najnepopularnijim rezultatom (0:0). "Azeri" nemaju trijumf od starta takmičenja, u 1. kolu su izgubili od Kazahstana sa 2:0. Ono što najviše treba da brine italijanskog stručnjaka je to da njegovi fudbaleri nisu postigni gol na prethodne četiri utakmice u svim takmičenjima. Azerbejdžan neće moći da računa na Kismata Alijeva koji je zaradio crveni karton u prošlom susretu.


Slovaci su pobedili večerašnjeg rivala na minula dva međusobna duela, na kojima su postigli sedam pogodaka. U boljoj su formi i savetujemo da odigrate dvojku, kvota je jako dobra.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,95)

Profimedia

20.45 Belorusija - Kazahstan


Ekipa Georgija Kondratjeva treću utakmicu zaredom igra u Novom Sadu na stadionu "Karađorđe" u Srbiji zbog rata u Ukrajini. U prvom kolu je izgubila od Slovačke sa 0:1, da bi u prošlom susretu odigrala remi bez golova sa Azerbejdžanom. Trenutno zauzima 3. mesto u grupi "3" lige "C" sa jednim, dok večerašnji rival ima pet više i lider je na tabeli. Belorusi su svakako očekivali više pošto su pre starta takmičenja vezali tri uzastopne pobede u prijateljskim utakmicama. Domaćin neće zbog povrede moći da računa na Zahara Volkova, trebalo bi njegova zamena da bude Ruslan Judenkov.


Fudbaleri Mogameda Adijeva su sjano započeli ovogodišnje takmičenje u Ligi nacija. Vezali su dva uzastopna trijumfa protiv Azerbejdžana i Slovačke uz gol-razliku 3:0. U prošlom kolu su bili zadovoljni remijem, ali su golom Aslana Darabajeva osvojili sva tri boda. 


Kazahstan je izgubio minula dva međusobna duela od Belorusije, ali s obzirom na to u kakvoj je formi, mi očekujemo da će u večerašnjem okršaju na "Karađorđu" pasti minimum dva gola na meču, kvota je skroz korektna.


NAŠ PREDLOG: UG 2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ NIJE OČEKIVAO OVO: Endi Marej traži da se zbog njega napravi presedan na Rolan Garosu