POSLEDNJI VOZ ZA EVROPU: Kajzerispor - Bešiktaš

N.P.

01. 05. 2022. u 07:29

"CRNI ORLOVI" gostuju pulenima Hikmeta Karamana u utakmici 35. kola Super lige Turske

ПОСЛЕДЊИ ВОЗ ЗА ЕВРОПУ: Кајзериспор - Бешикташ

Profimedia

Aktuelni šampion je doživeo šokantan poraz na svom "Vodafon parku" od Kašimpaše (0:3). Pao je na 9. poziciju na tabeli sa 51 bodom i ima čak devet manje od četvrtoplasiranog Bašakšehira.


Domaćin je vezao dva uzastopna remija u prvenstvu sa Rizesporom i Antalijasporom identičnim rezultatom 1:1. Trenutno zauzima 15. mesto u Super ligi sa 43 osvojena boda deset više od Altaja koji je u zoni ispadanja.


"Crni orlovi" su izgubili u minulom međusobnom duelu od današnjeg rivala sa (1:2). Ima još četiri kola do kraja šampionata, ako žele da sačuvaju nadu za plasmanom u Evropu neophodna im je pobeda protiv Kajzerija.


NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,82)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)