LION IGRA ZA SPAS SEZONE: Francuzi ruše Vest Hem, "čekićari" stižu bez jednog od najboljih

E.H.

14. 04. 2022. u 11:58

POSLE prvog meča u Londonu ništa se ne zna. Remi iz prestonice Engleske (1:1) samo je nagovestio nastavak velike borbe između Liona i Vest Hema u revanš susretu četvrtfinala Lige Evrope.

ЛИОН ИГРА ЗА СПАС СЕЗОНЕ: Французи руше Вест Хем, чекићари стижу без једног од најбољих

Foto: Profimedia

Francuska ekipa razočarala je svoje simpatizere lošim igrama u Ligi 1, trenutno su na 10. poziciji, što je za klub ovakvog renomea ispod svih očekivanja. Pulenima Petera Boša, ali i samom holandskom stručnjaku, uspeh na evrosceni predstavljao bi svojevrsno iskupljenje za sve blede partije u domaćem šampionatu.

Vest Hem nije bez šansi na neugodnom gostovanju, međutim, "čekićari" na Grupama stadion stižu znatno oslabljeni. Aron Kresvel, odlični levi bek i jedan od najboljih igrača ekipe Dejvida Mojesa, suspendovan je zbog crvenog kartona koji je zaradio na prethodnom meču.

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Večeras se očekuje prava rovovska bitka od prvog minuta, Lion je praktično sateran uz zid. Vest Hem je kvalitetna ekipa, ali i klubovi većeg renomea su padali na istoku Francuske.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

EKSKLUZIVNA PONUDA ZA LETOVANJE: U ponudi egzotična destinacija - ovo su cene