"BOGINJA" KROTI "BIKOVE": Atalanta - Lajpcig

V.D.

14. 04. 2022. u 10:49

OD 18.45 nas očekuje još jedan revanš meč Lige Evrope u kome će se igrati od nule

БОГИЊА КРОТИ БИКОВЕ: Аталанта - Лајпциг

Foto: Profimedia

U prvoj utakmici odigranoj u Nemačkoj nije bilo pobednika. Oba tima imala su svoje šanse za pobedu, a kako nijedan klub nije stekao prednost, odluka o tome koji će tim izboriti prolaz u polufinale pašće u Bergamu na "Gevis stadionu".

Atalanta plaća danak igranja na dva fronta, ritam četvrtak - nedelja ne prija izabranicima Đan Pjera Gasperinija. "Boginja" je minulog vikenda poražena na gostovanju od Sasuola i na taj način još više se udaljila od mesta koje sledeće sezone vodi u neko od evropskih takmičenja.

FOTO: Tanjug/AP

Lajpcig u poslednje vreme igra mečeve uz veliki broj postignutih golova. U meču protiv Italijana napad Lajpciga je zakazao. "Bikovi" su uspeli da ostanu neporaženi zahvaljujući autogolu Zapakoste.

Nemački predstavnik nema problema sa igrom na dva fronta. Oni su ubedljivo savladali Hofenhajm i time pokazali da je meč sa Atalantom bio samo loš dan. Lajpcig je neporažen već jedanaest utakmica u svim takmičenjima (sedam pobeda i četiri remija).

Ni jedan ni drugi tim u svojim vitrinama nemaju evropski trofej. Možda je ovo baš ta sezona kada će biti prekinut dugogodišnji evropski post.

FOTO: AP/Tanjug

 

U Nemačkoj smo videli sve ono što jedna fudbalska utakmica može da ponudi. Golove, promašeni penal, veliki broj duela i propuštenih šansi.

U Italiji nas očekuje još devedeset minuta kvalitetnog fudbala, a putnika u polufinale možda odluče i penali. Radi se o dve ekipe koje su jako sličnog kvaliteta. Oba tima žele da sezonu završe osvajanjem Lige Evrope. Očekujemo efikasan meč.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri