KOSTIĆ I DRUŽINA U (NE)MOGUĆOJ MISIJI: Barselona - Frankfurt

V.D.

14. 04. 2022. u 10:17

VEČERAS od 21 čas očekuje nas revanš meč 1/4 finala drugog po jačini evropskog takmičenja u kome će se na "Nou Kampu" igrati od nule, s obzirom na to da u prvom meču nije bilo pobednika.

КОСТИЋ И ДРУЖИНА У (НЕ)МОГУЋОЈ МИСИЈИ: Барселона - Франкфурт

Tanjug/AP

Barselona je pala jedan stepenik niže što se evropskog fudbala tiče, ali španskom klubu to kao da i ne predstavlja veliki problem. Izabranici Ćavija Ernandeza žele da osvoje trofej namenjen najboljoj ekipi u Ligi Evrope i sledeće godine u Ligi šampiona odigraju bitnu ulogu. Prethodnih dana su sve češće priče da na leto u redove katalonskog giganta stiže sjajni Poljak Robert Levandovski, čime se pokazaju velike ambicije za budućnost.

Utakmica u Nemačkoj se srećno završila po Katalonce, uprkos činjenici da su bili u rezultatskom zaostatku. Golom Frana Toresa Barselona je uspela da izvuče nerešen rezultat i u revanšu na Nou Kampu važi za velikog favorita.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Potvrda dobre forme je i pobeda nad Levanteom na gostovanju na kome su domaćinu dosuđena čak tri penala, ali sjajni Katalonci su slavili sa 2:3.

Ajntraht Frankfurt ima za čime da žali. Imao je nemački klub gol prednosti, ali nisu uspeli da uvećaju ili sačuvaju prednost za revanš. Nakon promašenih šansi usledila je kazna, primili su gol i na taj način sebi znatno umanjili šanse za prolazak u 1/2 finale.

Tim našeg reprezentativca Filipa Kostića nije navikao na ritam četvrtak - nedelja. Nakon iscrpljujućeg meča sa Barselonom u Ligi Evrope, Frankfurt nije mogao adekvatnije da se suprotstavi Frajburgu, poraženi su na svom terenu sa 1-2.

Barselona želi još jedan evropski trofej u već prepunim vitrinama. Ajntraht Frankfurt igra za čast i obraz nemačkog fudbala. Svi u taboru nemačkog kluba potajno se nadaju da bi mogli da iznenade španskog velikana. Prva utakmica je dokazala da je Barselona ranjiva i da izabranici Ćavija Ernandeza imaju svojih slabosti.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,4)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)