SICILIJANCI ŽELE REPRIZU: Palermo - Picerno

N.P.

03. 04. 2022. u 08:18

ČETA Silvija Baldinija dočekuje izabranike trenera Leonarda Kolućija u meču 38. kola italijanske Serije C.

СИЦИЛИЈАНЦИ ЖЕЛЕ РЕПРИЗУ: Палермо - Пицерно

Profimedia

Nekadašnji prvoligaš je nakon dva vezana remija u prošlom kolu nadigrao kod kuće Taranto sa (5:2), približio se vodećim timovima i trenutno zauzima 5. mesto na tabeli sa 57 bodova.


Što se tiče gostiju oni ulaze u duel nakon pobede nad Kampobasom posle preokreta rezultat na semaforu je bio 3:2, trenutno se nalaze  na 8. poziciji u Seriji C, sa 46 osvojenih bodova i realnom šansom da do kraja sezone budu u konkurenciji za plej-of.


Sicilijanci imaju motiv više za pobedom pred svojim navijačima pošto su u prvom delu sezone izgubili od današnjeg rivala sa (1:0), savetujemo da odigrate čistog keca gde je kvota primamljiva.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,63)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)