DEBITUJE "VELIKI ŽUTI": Olimpija - Radomlje

N.P.

03. 04. 2022. u 08:13

"ZMAJČEKI" sa novim trenerom Robertom Prosinečkim, dočekuju izabranike Nermina Bašića u meču 29. kola slovenačke Prve lige.

ДЕБИТУЈЕ ВЕЛИКИ ЖУТИ: Олимпија - Радомље

Foto: EPA

Posle remija u Domžalama (1:1), otkaz je dobio hrvatski stručnjak Dino Skender, bila je to treća utakmica domaćih fudbalera bez pobede u prvenstvu i lider Maribor je pobegao na sedam bodova prednosti.


Radomlje je trijumfom u prošlom kolu nad Bravom (2:1), uspeo da pobegne iz opasne zone, trenutno se nalazi na 8. mestu na tabeli sa 31 osvojenim bodom.


Olimpija je u prvom delu sezone savladala večerašnjeg rivala sa (0:1), očekujemo uspešan debi na stadionu "Stožice" nekada velikog igrača, a danas trenera  "Velikog Žutog". 


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)