TAMNOPLAVI NASTAVLJAJU BORBU: Dandi - Sent Miren

N.P.

09. 03. 2022. u 09:30

FUDBALERI sa "Dens parka" dočekuju ekipu iz Pejslija u zaostalom meču 24. kola Premijer lige Škotske.

ТАМНОПЛАВИ НАСТАВЉАЈУ БОРБУ: Данди - Сент Мирен

Profimedia

Domaćin je jedan od glavnih kandidata za selidbu u niži rang, nije pobedio na prethodne četiri utakmice u prvenstvu, doduše, u minula dva kola je odigrao isto toliko remija, ali to je nedovoljno da se pomeri sa poslednjeg, 12. mesta na tabeli.


Fudbaleri Džima Gudvina takođe pružaju jako slabe partije, vezali su tri uzastopna poraza u šampionatu i pali na devetu poziciju Premijer lige sa osvojena 33 boda.


"Tamnoplavima" je svaki poen koji osvoje do kraja regularnog dela sezone zlata vredan, ali gosti iz Pejslija takođe žele da prekinu jako negativan niz rezultata, očekujemo da oba kluba u večerašnjem okršaju na "Dens parku" postignu makar po gol.


NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)