"KANARINCI" NE GUBE: Radomlje - Kopar

N.P.

09. 03. 2022. u 08:55

"ŽUTI-RATNICI" dočekuju izabranike Vlada Badžima u utakmici 26. kola slovenačke Prve lige.

КАНАРИНЦИ НЕ ГУБЕ: Радомље - Копар

Profimedia

Domaći tim ulazi u susret nakon dva vezana remija bez golova, u prolećnom delu sezone za sada ima samo jedan poraz od Maribora kod kuće (1:4), uspeo je da pobegne i zone ispadanja i trenutno se nalazi na 7. mestu na tabeli sa 27 bodova.


Gosti su u padu forme nemaju pobedu na prethodna četiri meča u prvenstvu, sa dva poraza i isto toliko nerešenih susreta pali su na treću poziciju Prve lige sa 43 osvojenih bodova, pet manje od vodećih "Ljubičastih".


Kopar je pobeđivao ekipu Radomlja u svakom od poslednjih osam međusobnih duela, ali kakve partije "kanarinci" pružaju za sada savetujemo da pokušate sa duplom šansom gde je kvota prilično korektna.


NAŠ PREDLOG: X2 (kvota 1,41)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)