"OŠTRICE" HOĆE NAZAD U ELITU: Šefild junajted - Blekburn

V.D.

23. 02. 2022. u 11:00

U 34. kolu Čempiošipa sastaju se ekipe koje pretenduju na plasman u Premijer ligu.

ОШТРИЦЕ ХОЋЕ НАЗАД У ЕЛИТУ: Шефилд јунајтед - Блекбурн

Foto: Profimedia

Od promene trenera Šefild junajted je zaigrao znatno bolje. Serijom dobrih rezultata "Oštrice" su uspele da se plasiraju na mesto koje vodi u plej-of. U završnu trećinu sezone ulaze sa samo jednim ciljem, a to je plasman u Premijer ligu. Da bi ostvarili taj cilj potrebno je da pobeđuju timove iz vrha tabele. U goste im dolazi poljuljani Blekburn, koji nije pobedio na četiri utakmice u nizu, uz to nisu postigli nijedan gol. Roversi se nalaze u lošoj formi a tek ih očekuje serija teških utakmica. Dočekuju KPR, zatim gostuju Fulamu.

Šefild je minulog vikenda na svom terenu ubedljivo pobedi Svonsi ( 4 - 0 ). Blekburn svoj meč protiv Milvola nije igrao usled velikog snega i zaleđenog terena. Roversi u ovaj meč ulaze odmorniji. O važnosti utakmice ne treba trošiti reči. Ko pobedi biće za korak bliži Premijer ligi. Blekburn je jesenas pobedio sa 3 - 1. Šefild ima motiv više i priliku da se revanšira.

Dobra forma u kojoj se nalazi Šefild Junajted i kriza rezultata koja prati Blekburn nam govori da su Oštrice sa pravom favoriti na ovom meču. 

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri