''JEDNOROG'' JE KLJUČAN ŠRAF SELTIKSA: Porzingis igra fenomenalno posle Ol-star pauze

V.M.

07. 03. 2024. u 13:44

JOŠ jedan igrač za kojeg smo se opredelili je izvrsni Letonac čiji Boston seltiksi večeras gostuju Denver nagetsima (4.00).

ЈЕДНОРОГ ЈЕ КЉУЧАН ШРАФ СЕЛТИКСА: Порзингис игра феноменално после Ол-стар паузе

Foto Profimedia

Talenat Kristapsa Porzingisa se nikada nije dovodio u pitanje, ali njegovo zdravlje je uvek bilo veliki problem i prečesto je propuštao preko 40 utakmica u sezoni, pa se nikad nije razvio u superzvezdu, što su svi očekivali.

Ipak, i dalje se radi o izuzetno kvalitetnom košarkašu koji je nakon odlične godine u Vašingtonu letos pojačao Seltiks i za sada se ispostavlja kao pun pogodak za franšizu iz Masačusetsa.

Zdravlje ga odlično služi i u proseku ubacuje preko 20,4 poena po meču, a ta brojka konstantno raste jer je znatno podigao nivo igre nakon Ol-star pauze.

Prvo je postigao 22 poena protiv Niksa, a nakon toga je redom ubacio 23, 24, 24 protiv Filadelfija, Dalasa i Kavalirsa.

Očigledno je da se kako sezona odmiče sve bolje razume sa novim saigračima, čije poverenje u njega ide uzlaznom putanjom.

Večeras će popularni ''jednorog'' imati obračun sa najboljim košarkašem današnjice Nikolom Jokićem. Biće izuzetno motivisan, a pored toga verujemo da mu Jokić neće često izlaziti na njegove šuteve i očekujemo da više šuta bude usamljen van linije 7,24 i zbog toga ga predlažemo plus.

NAŠ TIP: Kristaps Porzingis +21,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?