VLADAN ČUKIĆ: Pašće Vašaš!

Ž. U.

28. 01. 2023. u 10:30

SKAUT Ferencvaroša analizira za naše čitaoce mečeve 17. kola OTP lige Mađarske

ВЛАДАН ЧУКИЋ: Пашће Вашаш!

FOTO: Privatna arhiva

Subota:

14.30 KIŠVARDA – PAKŠ 1

<

Domaćin se u pauzi dobro pojačao. Cilj Kišvarde je da odbrani treće mesto koje vodi na međunarodnu scenu, a prve bodove u nastavku bi trebalo da osvoji već protiv Pakša.

17.00 DEBRECIN – ZALAEGERSEG 0-2, X

Debrecin se mučio sve do polovine septembra kada ga je preuzeo naš stručnjak Srđan Blagojević. Ne strepi za opstanak, pa ne mora po svaku cenu da ide na trijumf protiv Zalaegersega.

19.30 FIKS FERENCVAROŠ – VAŠAŠ 1

Moj Ferencvaroš je aktuelni šampion Mađarske. Išlo nas je i u prvom delu sezone, koji smo završili kao prvoplasirani. Ne želimo da stanemo. Pašće Vašaš!

Nedelja:

13.00 MEZOKOVEŽD – PUŠKAŠ AKADEMIJA 3+

Mezokovežd je najbolji u grupi timova kojima predstoji borba za opstanak. Pojačao se u pauzi, u poslednjoj proveri za nastavak šampionata sa šest komada je ispratio Niređihazu (6:2). Verujem da će pred svojim navijačima napasti i Puškaš Akademiju.

15.30 UJPEŠT – HONVED 0-2

Meč kola, ujedno i gradski derbi Budimpešte. Oba tima su u krizi, važnost meča mogla bi da natera rivale da odigraju oprezan meč.

17.30 FIKS KEČKEMET – FEHERVAR 2

Fehervar u jesenjem delu nije potvrdio kvalitet koji poseduje. Imao je vremena da se pripremi kako bi od gostovanja Kečkemetu „promenio ploču“ i vratio se trijumfima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

JEZIVA FOTOGRAFIJA: Pronađena u blizini pravoslavne crkve u Vinkovcima - Srbi obešeni o drvo (FOTO)