SILVIJU BALAĆE: Mutu ostao da napadne titulu

Ž. U.

20. 01. 2023. u 13:36 >> 13:36

TRENER i vlasnik škole fudbala u Temišvaru prognozira mečeve prvenstva Rumunije.

СИЛВИЈУ БАЛАЋЕ: Муту остао да нападне титулу

Ilustracija

Rumunija 1

Petak:

15.30 Univerzitatea K. - Voluntari    1X

19.00 RAPID – ŠEPŠI   1

Subota:

16.00 MIOVENI – PETROLUL  2

19.00 Botošani – Univer. Krajova  2

Nedelja:

14.30 Krajova – UTA   3+

19.45 Hermanštad – FKSB   2

Ponedeljak: 

16.00 Kindija – Arđeš X2

19.00 Farul – Kluž    0-2

Adrijan Mutu, trener Rapida, u zimskoj pauzi imao je nekoliko ponuda iz Italije. Međutim, legenda rumunskog fudbala je te ponude odbila i ostala u Bukureštu, kako bi završila započeti posao i tim koji je dugo bio u krizi pokušala da odvede do titule. Rapid je prvi deo sezone završio na četvrtom mestu, ali očekujem da procveta u nastavku, i to već u startnom meču protiv Šepšija. Kec na Rapid je fiks kola.

Sigurica je i dvojka na Petrolul. Mioveni ima najslabiji tim u ligi, zakovan je za dno tabele. Pomak u igri „fenjeraša“ nije moguć, iako je uprava u pauzi za trenera angažovala Diku, bivšeg stratega FKSB.

Okršaj vodećih, Farula i Kluža, za obe ekipe dolazi u nezgodnom trenutku. Prvi meč u godini, kako za jedne tako i druge, nije termin kada bi mogli da pruže maksimum i pokažu najbolje. U ovo doba godine ni tereni nisu u idealnom stanju. Sve bi to aktere moglo da navede da oduzmu gas i sačuvaju se za neke naredne okršaje, pa tipujem 0-2 gola.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

ŠOKANTAN SNIMAK: Novak Đoković zabrinuo navijače kao nikad pre! Da li je sa njim sve u redu?! (VIDEO)