MIODRAG KRIVOKAPIĆ, TRENER U SELTIKU: Navijači dvanaesti igrač Kilmarnoka

Ž. U.

11. 03. 2022. u 12:38

ŠKOTI nam nikako ne "leže". Srbija nije uspela da se plasira na EP posle okršaja sa najboljom selekcijom Škotske, i taman kada smo zaboravili penal rulet iz Beograda, sinoć u Glazgovu, Crvene zvezda nas je podsetila da se na "suknjice" nikako nesmemo zaletati. Naš saradnik je ovim predlogom pokušao da nam razblaži tugu.

МИОДРАГ КРИВОКАПИЋ, ТРЕНЕР У СЕЛТИКУ: Навијачи дванаести  играч Килмарнока

Ilustracija

20.45: AIR – KILMARNOK 2  (2.00)

U okršaju prvih komšija, Air teško i bod može da osvoji protiv Kilmarnoka, koji mora da pobedi kako bi sa vrha tebele sklonio Arbort. Stadion domaćina je odavno rasprodat, samo 25 kilometara razdvaja košije, pa u veoma važnom meču za Kilmarnok, očekujem da navijači gostiju preplave „Somerset Park“ i budu njegov dvanaesti igrač.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)