IZ BUDŽETA 65 MILIONA: Konkurs za podsticaj poljoprivrednicima kraljevačkog kraja

G.Ć.

27. 04. 2021. u 14:17

ZA podsticaj poljoprivrednicima kraljevačkog kraja ove godine iz gradskog budžeta izdvojeno je ukupno 65 miliona dinara za koje će do 26. maja moći da konkurišu nosioci aktivnih, registrovanih gazdinstava.

ИЗ БУЏЕТА 65 МИЛИОНА: Конкурс за подстицај пољопривредницима краљевачког краја

FOTO: G. Šljivić

Najveći deo tih sredstava, 27 miliona, namenjen je regresiranju premije osiguranja i to maksimalno do 350.000 dinara po gazdinstvu, dok je 23,9 miliona opredeljeno za investicije u fizičku imovinu poljoprivrednih gazdinstava.


Javni oglas konkursa i obrasce zahteva sa spiskom neophodne dokumentacije zaintersiovani mogu pronaći na oglasnoj tabli zvaničnog internet sajta grada Kraljeva. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POZIV LESKOVČANIMA: Preventivni pregledi bez zakazivanja