OBNOVA PARKIRALIŠTA NA NOVOSADSKOM BULEVARU: Novi asfalt, bezbedniji parking

Z. G.

26. 04. 2021. u 14:19

NOVOSADSKI „Parking servis” počeo je obnovu parkirališta na Bulevaru oslobođenja, od Ulice Pap Pavla do Bulevara kralja Petra Prvog, jer oštećenja tog parkinga ugrožavaju bezbednost vozača.

ОБНОВА ПАРКИРАЛИШТА НА НОВОСАДСКОМ БУЛЕВАРУ: Нови асфалт, безбеднији паркинг

Foto: Parking servis

- Uklonićemo dotrajali asfalt, sanirati oštećenja prouzrokovana korenskim sistemom drveća, uradićemo nove ivičnjake i novi sloj asfalta - izjavio je Stevan Lugonja, direktor JKP „Parking servis” i zamolio građane da imaju razumevanja za te aktivnosti.

Foto: Parking servis

Kako je navedeno u saopštenju, radovima čiji je rok završetka 75 dana, biće sanirano 130 parking mesta.

U prethodnom periodu rekonstruisano je 350 parking mesta, u delu od Bulevara Jaše Tomića do raskrsnice sa Bulevarom kralja Petra Prvog, sa obe strane.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)