MOLIM VAS DA IZDRŽITE, A MI ĆEMO BITI UZ VAS! Petar Petković, direktor Kacelarije za KiM u Novom Brdu obeležio praznik Vrbicu

D. Z.

24. 04. 2021. u 21:42

DOŠAO sam ovde da vam prenesem pozdrave predsedika Aleksandra Vučića i da Vam kažem da država Srbija misli na vas.

МОЛИМ ВАС ДА ИЗДРЖИТЕ, А МИ ЋЕМО БИТИ УЗ ВАС! Петар Петковић, директор Кацеларије за КиМ у Новом Брду обележио празник Врбицу

Foto: D. Zečević

Da Vas molimo da ostanete ovde i da Vas pozovemo na prisebnost a mi ćemo sa naše strane uraditi sve što je potrebno da vam pomognemo.

Ovo je danas popodne u selu Bostane u opštini Novo brdo poručio Petar Petković direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju koji je u crkvi Uspenja presvete Bogorodice sa meštanima prisustvovao obeležavanju praznika Vrbice. Petkovića je u crkvi pored sveštenika Steve Mitrića dočekao veliki broj meštana i dece koja su plela venčiće od vrbinih prutića a koja su dobila poklone u vidu slatkiša od direktora Kancelarije za KiM.

Foto: D. Zečević

-Zameraju mi danas iz Prištine što se danas čitav dan obraćam narodu na KiM ali ja to jedino i umem i znam .To je moja dužnost i obaveza, i ovde smo se okupili i zbog toga što se ovde okupljamo i vekovima pa neće biti i drugačije ni sada, nego da se i danas tako okupimo i pozovemo na mir i slogu , da Vas pozovemo a prisebnost a da bi vama život bio bolji i kvalitetniji vaša država Srbija će učiniti sve što je u njenoj mogućosti-rekao je obraćajući se okupljenim meštanima Novog Brda, direktor Petković u čiju su čast ispred crkve priredili kulturo zabavni program.

Foto: D. Zečević

-Zahvalni smo direktoru Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petru Petkoviću koji je došao da nas poseti i da nam kaže da naš život ovde nije uzaludan, da je on za nas hrišćane jedan izazov da budemo još bolji-rekao je otac Stevo Mitrić uz reči zahvalnosti direktoru Kanclearije za Kosovo i Metohiju.Podsetivši da se Srbi na Kosovu i Metohiji nalaze u stanju neizvesnosti ali i trpeljivosti , otac Mitrić je kazao da će sve nedaće i u budućem periodu lakše podneti ako znaju da je njihova država uz njih da ih bodri i pomaže im u tome.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri