RADOVI NA DEONICI KLADOVO - DONJI MILANOVAC: Rehabilitacija puta gotova do decembra

S. M. J.

09. 04. 2021. u 16:12

REHABILITACIJA dela državnog puta četvrtog reda broj 35 od Kladova do Donjeg Milanovca trebalo bi da bude završena do početka decembra. Ova deonica duga je 64,5 kilometara i povezuje Borski sa Braničevski okrugom.

РАДОВИ НА ДЕОНИЦИ КЛАДОВО - ДОЊИ МИЛАНОВАЦ: Рехабилитација пута готова до децембра

FOTO: S. M. J.

- Reč je o deonici koja opštine Kladovo i Majdanpek preko Donjeg Milanovca državnim putem prvog B reda 34 povezuje sa opštinama Golubac i Veliko Gradište i gradom Požarevcem u Braničevskom okrugu. Obnova tog puta ima ogroman značaj za meštane opštine Kladovo, ali i za ceo Borski okrug - kaže Saša Nikolić predsednik opštine Kladovo.

Rehabilitacija ove saobraćajnice ugovorena je nedavno u Rudnoj Glavi, na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predsednicima lokalnih samouprava i načelnikom Borskog okruga.

- Država je u rehabilitaciju dela državnog puta Kladovo – Brza Palanka investirala 1,37 milijardi dinara, dok je za izgradnju mosta kod Milutinovca uloženo dodatnih 115,2 miliona dinara. Put Kladovo – Donji Milanovac veoma je važan za život svih ljudi u ovom kraju, u ekonomskom smislu, ali i za brojne turiste koji preko graničnog prelaza Đerdap ulaze u našu zemlju i u Rumuniju - naglasio je Nikolić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove