SEMINAR DIZAJNA I BRENDIRANJA: Udruženje studenata tehnike Evrope organizuje besplatnu obuku

B.B.

06. 04. 2021. u 12:47

UDRUŽENjE studenata tehnike Evrope - Beograd, organizuje od 17. do 24. aprila, seminar dizajna i brendiranja - BEST design WEEK.

СЕМИНАР ДИЗАЈНА И БРЕНДИРАЊА: Удружење студената технике Европе организује бесплатну обуку

Seminar dizajna i brendiranja

Radionice su namenjene svim zainteresovanim studentima koji tek ulaze u svet dizajna i brendiranja kao i onima koji imaju iskustvo, ali i želju da saznaju nešto novo. Cilj projekta je da se obezbedi besplatno savladavanje, napredovanje i usavršavanje na polju grafičkog dizajna, web dizajna, digitalne fotografije i video montaže.

Seminar se sastoji iz šest radionica na kojima se obrađuju - Graphic Design Basic, Graphic Design Advanced, Web Design Basic,Web Design Advanced, Digital Photography i Video Editing.

Predavanju će moći da prisustvuju svi polaznici seminara kao i oni zainteresovani studenti koji nisu učesnici uz prijavu. Prijave se primaju do 9. aprila na sajtu bdw.best.rs.Po završetku seminara, učesnici će dobiti sertifikat o učešću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)