CIPELOM GAĐAO PREDSEDNIKA: Incident na sednici Skupštine opštine u Lebanu

I. M.

06. 04. 2021. u 06:21

DIREKTOR Turističke organizacije Lebana (TOL) Bojan Jović je na jučerašnjoj sednici lokalnog parlamenta bacio svoju cipelu ka predsedniku opštine Ivanu Bogdanoviću.

ЦИПЕЛОМ ГАЂАО ПРЕДСЕДНИКА: Инцидент на седници Скупштине општине у Лебану

Foto Fejsbuk

Incident se dogodio dok je pred odbornicima bio Izveštaj o radu TOL, koji je na kraju usvojen većinom glasova, a na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se kako Jović - posle ocene da je izostala saradnja sa predsednikom opštine - skida cipelu i baca je u pravcu Bogdanovića, tvrdeći da se radi o "jednom običaju".

Spekuliše da su povod, zapravo, porodični nesporazumi jer je Bogdanović zet Gorana Jovića, šefa odborničke grupe SNS i njen poverenika za Lebane, dok je Bojan Jović njegov rođeni brat i takođe naprednjak. Srećom, na ovom incidentu se sve završilo, a nijedan od aktera nije bio dostupan za komentar.

Po običaju, bacanje cipele na nekoga se smatra najvećim nepoštovanjem, a Jović je navodno poručio: "Hoću da ga postidim, da zna da nijednom nije primio nijednog građanina, a ni direktora koji je izabran većinom glasova!"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori