VRŠAC BIO DOBAR DOMAĆIN: Republičko takmičenje iz poslovne ekonomije okupilo najbolje srednjoškolce

J. J. BALjAK

29. 03. 2021. u 13:37

U ŠKOLSKOM centru „Nikola Tesla“ u Vršcu održano je republičko takmičenje iz poslovne ekonomije, na kom je učestovalo devetoro učenika iz cele Srbije.

ВРШАЦ БИО ДОБАР ДОМАЋИН: Републичко такмичење из пословне економије окупило најбоље средњошколце

Foto: Grad Vršac

Prvo mesto osvojio je Petar Ilić, učenik Prve ekonomske škole iz Beograda, dok je predstavnica grada domaćina Dragana Škorić bila drugoplasirana. Treće mesto su podelile učenice Jovana Zarić iz Beograda i Natalija Milosavljević iz Niša.

Takmičenje je organizovano uz pomoć Zajednice ekonomskih škola, a Vršac je izabran da bude domaćin zbog velikih uspeha koje su učenici ŠC „Nikola Tesla“ ostvarivali u poslednjih pet godina.

-Milica Pejović je 2016. godine osvojila drugo mesto, dok su Ilija Mijatov i Milica Đolić bili prvaci 2018., odnosno 2019. godine. I ovaj uspeh Dragane Škorić je dokaz da se veliko zalaganje i upornost uvek isplate – sa ponosom nas podseća Boban Đorđević, profesor ekonomske grupe predmeta u ŠC „Nikola Tesla“ i mentor svih pomenutih đaka.

Svi učesnici takmičenja i njihovi mentori iz Vršca su poneli lepe uspomene, jer su u društvu domaćina, koji su se pokazali kao odlični organizatori, obišli i sve znamenitosti tog južnobanatskog grada.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!