DAN TURISTIČKIH VODIČA: Organizovani obilazak kulturnih znamenitosti

I.M.

22. 02. 2021. u 14:45

POVODOM Dana turističkih vodiča, Turistička organizacija opštine Vlasotince je, u saradnji sa ovdašnjim Kulturnim centrom, odlučila da u toku cele ove nedelje svim zainteresovanim posetiocima omogući organizovani obilazak kulturnih znamenitosti u varoši na Vlasini.

ДАН ТУРИСТИЧКИХ ВОДИЧА: Организовани обилазак културних знаменитости

Foto: I. M.

Prošle godine je urađena i virtuelna tura muzeja koja se može videti na internetu, a u galeriji Kulturnog centra trenutno je postavljena nova izložba „Etno motivi Hristifora Crnilovića“, poznatog etnologa, slikara i profesora, kao i 24 ulja na platnu sa motivima iz vlasotinačkog kraja čiji je autor Vlasotinčanin Aleksandar Spasić.

Foto: I. M.

Organizatori podsećaju na protivepidemijske mere i na to da će broj posetilaca u grupi biti ograničen zbog čega je svim građanima upućena molba da svoju posetu telefonom najave Turističkoj organizaciji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju