"LEPOTA ZIME" U OBJEKTIVU OSOBA SA INVALIDITETOM: Udruženje „Zajedno“ iz Subotice rapsisalo nagradni foto konkurs

J.L.

10. 02. 2021. u 19:04

UDRUŽENjE za podršku osobama sa psihofizičkim smetnjama „ZaJedno” iz Subotice raspisalo je nagradni foto konkurs na temu „Lepota zime”. Konkurs traje do 20. februara, a cilj je podsticanje osoba sa intelektualnim invaliditetom na kreativno izražavanje i angažovano posmatranje sveta oko sebe.

ЛЕПОТА ЗИМЕ У ОБЈЕКТИВУ ОСОБА СА ИНВАЛИДИТЕТОМ: Удружење „Заједно“ из Суботице рапсисало наградни фото конкурс

Foto: Depositphotos

Na konkursu mogu da učestvuju pojedinci i udruženja osoba sa intelektualnim smetnjamasa teritorije naše zemlje. Fotografije mogu biti u boji ili crno-bele, u digitalnom jpg formatu minimalne rezolucije 6 megapiksela, slikane foto aparatom ili mobilnim telefonom.

Fotografije je potrebno poslati na elektronsku adresu Udruženja “ZaJedno” : mnrosubotica@gmail.com.

Naziv fajla mora sadržati ime fotografa-autora, naziv fotografija, naziv udruženja ili ime i prezime pojedinca, kao i podatke za kontakt. Jedno udruženje može da konkuriše sa najviše tri fotografije, a pojedinci mogu poslati po jednu. Na konkurs se mogu slati samo neobjavljivane fotografije.

Tročlani žiri će pregledati sve prispele radove i izabrati tri najbolje fotografije, čiji autori će biti nagrađeni, a rezultati konkursa će biti objavljeni 1. marta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna