BEZ UMRLIH, U BOLNICI 28: Korona u Rudničko-Takovskom kraju

M. B.

24. 01. 2021. u 14:45

NAJNOVIJI presek epidemiološkog stanja u Rudničko-takovskom kraju, od sinoć u 21.30 sati glasi: na Kovid odeljenjima Opšte bolnice u Gornjem Milanovcu trenutno je hospitalizovano 28 pacijenata (jedan više nego juče) a tokom minula 24 sata nije, srećom, bilo preminulih od zaraze virusom korona.

БЕЗ УМРЛИХ, У БОЛНИЦИ 28: Корона у Рудничко-Таковском крају

Foto: Depositphoto

- Na Grudnom odeljenju smešteno je njih devet, na Internom 11 i osmoro na Neurologiji. Od njih, pozitivno na korona virus je 19, negativno sedam, rezultate testa, ili testiranje, čeka njih dvoje. U minula 24 sata, dva pacijenta smo otpustili kući, primili smo troje sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju korona virusom - potvrdio je danas dr Predrag Šutić, v.d. direktora te bolnice.

Nema novog zvaničnog izveštaja o eventualnom broju osoba, novozaraženih kovidom-19 u ovom kraju tokom minulih 24 sata. Tako, ukupan broj lica, zaraženih korona virusom, u takozvanom „trećem piku“ epidemije i dalje iznosi 1.351.

Statistiku epidemije kovid-19 u ovom kraju, izveštajno pratimo u dve etape. U prvoj, od njenog početka u martu do smirivanja u maju, ukupno je obolelo 60 lica, od kojih su petoro preminuli, svi ostali su izlečeni. U drugoj, od polovine juna do sada, zaraženo je ukupno 1.351 lica, uz nažalost 76 smrtnih žrtava.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)