IMUNIZACIJA U ŠAPCU: Vakcinisano više od 3.200 građana

V.Mitrić

24. 01. 2021. u 10:58

NA području Šapca do sada je vakcinisan ukupno 3251 sugrađanin, a samo u toku jučerašnjeg dana 965, rečeno je na sednici Kriznog štaba u Šapcu. Imunizacija se sprovodi bez velike gužve, od 8 do 15 časova, svakoga dana, u fiskulturnoj sali ekonomske škole.

ИМУНИЗАЦИЈА У ШАПЦУ: Вакцинисано више од 3.200 грађана

Foto: V.Mitrić

Posle sednice Štaba za vanredne situacije, koja je danas , konstatovano je da će u masovnoj vakcinaciji žitelja Šapca pomoći i učenici Medicinske škole ,,Dr Andra Jovanović“.

- Veoma je bitno da svi budemo na istom zadatku kada je zdravlje u pitanju -poručuju iz Štaba.

U šabačkoj bolnici hospitalizovano je 140 ljudi. Od tog broja, 21 je kovid pozitivan pacijent iz Gerontološkog centra.

U izveštaju Komunalne policije, koji se svakoga dana podnose na Štabu za vanredne situacije, uočeno je organizovanje privatnih žurki sa većim brojem prisutnih ljudi. Komunalna policija je reagovala u pet slučajeva i procesuirala organizatore.

-Apelujemo na striktno poštovanje propisanih epidemioloških mera jer još uvek nema mesta opuštanju -kažu u Štabu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024