ZBOG TRENUTNE EPIDEMIOLOŠKE SITUACIJE: Novogodišnji program leskovačke biblioteke na internetu

I.M.

24. 12. 2020. u 14:02

ZBOG aktuelne epidemiološke situacije Biblioteka „Radoje Domanović“ u Leskovcu svoj program, koji je pripremila povodom novogodišnjih praznika, preselila je na internet.

ЗБОГ ТРЕНУТНЕ ЕПИДЕМИОЛОШКЕ СИТУАЦИЈЕ: Новогодишњи програм лесковачке библиотеке на интернету

Foto: I.M.

Posetioci biblioteke i ljubitelji lepe pisane reči ovih dana mogu da pogledaju izložbu „3D LAB“, koja je realizovana u okviru istoimenog programa podržanog od Centra za promociju nauke.

Na internetu je i video-prezentacija dela i rada istaknutog leskovačkog stvaraoca Nikolaja Timčenka pod nazivom Legat „Nikolaj Timčenko“, a dostupne su i dve virtuelne radionice za decu i mlade pod imenom „Novoogodišnje maštarije“ odnosno „Zimske radosti – uradi sam“.

U toku je i foto-konkurs nazvan „Praznične priče“ čiji je cilj promocija knjige i čitanja. Biblioteka je pozvala decu i mlade da se slikaju sa omiljenom knjigom ispred novogodišnje jelke i da fotografiju pošalju, najkasnije do 28. decmebra, na mejl ove ustanove.

Biblioteka će prispele fotografije objaviti na svojim društvenim mrežama, a pet fotografija, koje dobiju najveći broj pregleda i interakcija, biće nagrađene knjigama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri