TUGA U SELU KRAJ VUČITRNA: Pogledajte šta se desilo osmočlanoj srpskoj porodici! (FOTO)

Novosti online

13. 12. 2020. u 11:22

ТУГА У СЕЛУ КРАЈ ВУЧИТРНА: Погледајте шта се десило осмочланој српској породици! (ФОТО)

Foto: Kancelarija za KiM

U SELU Grace u opštini Vučitrn jutros je izgorela kuća osmočlane porodice Mihajlović, i Kancelarija za Kosovo i Metohiju je odmah preduzela mere kako bi se oštećenima pomoglo u ovim teškim trenucima.

Porodica Mihajlović je privremeno smeštena u drugi dom i moći će da računa na svu potrebnu pomoć, a u narednih nekoliko dana počeće i renoviranje kuće koja je u požaru ekstenzivno oštećena.

- Požar je, kako je utvrđeno, izbio nesrećnim slučajem, usled kvara na instalacijama, a Kancelarija za Kosovo i Metohiju je, u saradnji sa našim privremenim organom u opštini Vučitrn, pronašla najadekvatniji način da se pomogne porodici Milana Mihajlovića - navodi se u saopštenju Kancelarije na čijem se čelu nalazi Petar Petković. 

Kako se dodaje, Kancelarija za KiM je svesna teških uslova u kojima žive Srbi u selima na potezu između Kosovske Mitrovice i Prištine i "nastaviće da sa posebnom brigom i pažnjom pomaže našim sunarodnicima u tom delu pokrajine".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Stefan

13.12.2020. 12:16

Jel mozete Vi kao kompanija Novosti da pokrenete akciju gde bismo mi zainteresovani mogli da saljemo SMS poruke da im pomognemo kolilo mozemo...?