ZAPREĆENE KAZNE I DO 300.000: U Kraljevu nastavljene rigorozne kontrole primene mera protiv širenja zaraze

G. ĆIROVIĆ

21. 11. 2020. u 08:30

KOMUNALNA inspekcija i Komunalna milicija u Kraljevu nastavljaju rigoroznu kontrolu primene mera za sprečavanje i suzbijanje virusa u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

ЗАПРЕЋЕНЕ КАЗНЕ И ДО 300.000: У Краљеву настављене ригорозне контроле примене мера против ширења заразе

Foto G. Šljivić

Gradski Krizni štab precizira da se posebno proveravaju ugostiteljski objekati u užem gradskom jezgru, ali i u široj gradskoj zoni, teb lokalni i taksi prevoz, tržni centri i maloprodajni objekti.

Podsećaju i na to da su za prekršioce predviđene novčane kazne od 5.000, do čak 300.000 dinara. Štaviše, pripadnici Komunalne inspekcije i Komunalne milicije su ovlašćeni da podnesu krivične prijave protiv prekršilaca, nalože da se isprazni prostor u kojem su kršene mere preventive, ali i da zabrane obavljanje delatnosti.

Inače, ovdašnji poverenici Civilne zaštite su u noći između 18. i 19. novembra ponovo dezinfikovali gradske ulice i trgove, te prostore ispred restorana, pošta, banaka... U jutarnjim satima, radnici JKP "Čistoća" su ovaj tretman obavili oko kovid-ambulante, kovid-bolnice, Gerontološkog centra i specijalne bolnice "Agens" u Mataruškoj Banji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!