POJAČANE KONTROLE U VLASOTINCU U ugostiteljskom objektu organizovano slavlje, protiv vlasnika podneta prijava

I.M.

16. 11. 2020. u 14:38

NA području vlasotinačke opštine inspektori su minulog vikenda, u saradnji sa policijom, kontrolisali ugostiteljske objekte i utvrdili nepravilnosti u jednom od njih u kome je bilo organizovano slavlje.

ПОЈАЧАНЕ КОНТРОЛЕ У ВЛАСОТИНЦУ У угоститељском објекту организовано славље, против власника поднета пријава

Foto: I. M.

Protiv vlasnika će, kako navode inspektori, biti preduzete zakonom propisane mere.

Kontrole su pojačane nakon naloga Štaba za vanredne situacije načelniku Opštinske uprave Marjanu Stankoviću da to bude učinjeno, a zbog nepovoljnih epidemioloških podataka u ovoj opštini u kojoj je, pre nekoliko dana, uvedena dvonedeljna vanredna situacija.

Predsednik opštine Bratislav Petrović ne isključuje mogućnost da ona bude i produžena ukoliko broj zaraženih ne počne da opada.

- Za vreme vanrednog stanja tokom proleća u vlasotinačkoj opštini bilo je 114 zaraženih, a u dve nedelje novembra taj broj je dostigao 89. Samo proteklog vikenda registrovana su 23 nova slučaja osoba zaraženih korona virusom. Krajnje je vreme da svi počnu da poštuju mere – poručio je Petrović i dodao da broj pacijenata u kovid ambulanti vlasotinačkog Doma zdravlja raste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju