DAN OPŠTINE KRUPANJ: Povelja dr Sredojeviću (FOTO)

V. M.

23. 09. 2020. u 18:15

NAJMANjE tri razvojna aspekta mogu da istaknem -kojima naša opština sasvim sigurno može očekivati još brži razvoj, a tu je, pre svega, razvoj turizma u Krupnju i Rađevini, gde zacrtana činjenicu- da krajem 2021. godine ponudi gostima više od 1500 ležajeva, rekao je na svečanoj sednici Skupštine opštine Krupanj, predsednik Ivan Isailović.

ДАН ОПШТИНЕ КРУПАЊ: Повеља др Средојевићу (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

- Putokazi i turistička infrastruktura u našoj opštini su potpuno zadovoljili potrebe svih gostiju iz oblasti sportskih i drugih zahteva -poručio čelnik Krupnja i Radjevine. - Drugi segment kao žila kucavica ovog kraja jeste razvoj putne infrastrukture naročito u ruralnim mesnim zajednicama. Veliki su planovi i njih moramo ostvariti iz razloga što je put jedan od osnovnih činilaca razvoja sela i ostajanja mladih. Kroz treći segment razvoja naše opštne posebnu pažnju posvetićemo razvoju mladih, počev od boravka u vrtiću pa sve do završetka srednje škole.

Foto: V. Mitrić

dr Dejan Sredojević

Velike pogodnosti, preme Isailovićevim rečima, „ od septembra ove godine uživaju učenici osnovne a posebno srednje škole u Krupnju, gde besplatnim prevozom i knjigama znatno oslobađaju kućne budžete”.

Danu opštine i oslobodjenja Krupnja u čast, pre 76 godina, priredjen je i sadržajan kulturno umetnički program, koji su oplemenili nastavnici Muzičke škole „Vuk Karadžić“ iz Loznica, iz izdvojenog odeljenja u Krupnju.

Povelju sa zlatnom plaketom opštine Krupanj dobio je dr Dejan Sredojević iz Novog Sada (Brštica), doktor nauka iz oblasti elektrotehnike i računarstva.Pohvalnice sa zlatnim grbom opštine Krupanj dobili su Zorica Mirčić, dobrovoljni davalac krvi , koja je uz Pohvalnicu dobila i zlatnik, Nataša Živanović iz Novog Sada (Brštica), master profesoru fizičkog vaspitanja i sporta- rezervnom potporučniku Vojske Srbije i Violeta Pajić iz Krupnja, studentu Filološkog fakulteta u Beogradu (učeniku generacije- Srednje škole u Krupnju) , kojoj je uz pohvalnicu uručena novčana nagrada u iznosu od 40.+ hiljada dinara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna