RASPRAVU I RADOVE ODLAŽE EPIDEMIJA: Odložena javna rasprava o izgradnji mini-hidroelektrane u Vlasotincu

I. M.

21. 09. 2020. u 15:44

JAVNA rasprava o izgradnji mini-hidroelektrane „Besko“ odložena je jer se previše ljudi prijavilo da prisustvuje i raspravlja na ovu temu, pa nije moguće ispoštovati sve mere prevencije u uslovima epidemije virusa korona.

РАСПРАВУ И РАДОВЕ ОДЛАЖЕ ЕПИДЕМИЈА: Одложена јавна расправа о изградњи мини-хидроелектране у Власотинцу

Foto: OU Vlasotince

Okupljanje građana povodom rasprave o Studiji o proceni uticaja na životnu sredinu projekta još jedne hidroelektrane na području opštine Vlasotince bilo je zakazano za sredu 23. septembar u zgradi opštine, ali će biti odloženo dok se za to ne steknu neophodni epidemiološki uslovi. 

U lokalnoj samoupravi ističu da se tokom priprema rasprave ispostavilo da postoji veliko interesovanje građana koje prelazi  broj osoba čije je okupljanje dozvoljeno po važećim propisima u uslovima epidemije.  

Raspravu su odložili jer nisu želeli da se ona održava u okolnostima kada bi pojedinim građanima morali da uskrate prisustvo. 

Nadležni su istakli da će do održavanja javne rasprave sve aktivnosti na projektu izgradnje mini-hidroeletrane biti odložene, a da će o novom terminu planiranog okupljanja javnost blagovremeno biti obaveštena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!