JOŠ DVOJE PREMINULIH: 34 novozaraženih virusom korona u Kraljevu

S. B.

13. 07. 2020. u 12:08

DVA pacijenta kod kojih je potvrđen KOVID-19 preminula su juče u Opštoj bolnici “Studenica” Kraljevo, potvrđeno je u Gradskom štabu za vanredne situacije.

ЈОШ ДВОЈЕ ПРЕМИНУЛИХ: 34 новозаражених вирусом корона у Краљеву

Foto: G. Šljivić

Broj smrtnih slučajeva koji se dovode u vezu sa KOVID infekcijom sada je 14. 


Zabrinjavajući su i najnoviji podaci Zavoda za javno zdravlje.

-Od 44 uzorka koji su obrađivani u Veterinarsko specijalističkom institutu u Kraljevu,34 je pozitivno na KOVID-19-predočeno je u Gradskom štabu za vanredne sitacije Kraljeva.
- Za šest testiranih očekuju se rezultati iz laboratorije „Vatreno oko" Kliničkog centra Srbije.

Od početka epidemije broj obolelih u Kraljevu je 385.Ono što posebno zabrinjava kako su istakli stručnjaci u Kraljevu je činjenica da je od tog broja 52 pacijenta bilo pozitivno na KOVID-19 do 19.maja, a čak 333 nova slučaja registrovana su od 17. juna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LESKOVČANIN IZ NOVOG SADA VRAĆA DUG KIKINDI: Radiolog iz Instituta za zaštitu dece i omladine najavio besplatne preglede