Kamenicama razbili izlog: U Šapcu napad na prostorije SNS

Novosti online / A. D.

08. 07. 2020. u 12:16

Prostorije Gradskog odbora SNS u ulici Tiršov venac u Šapcu našle su se na meti nepoznatih vandala, koji su u sredu u zoru kamenicama razbili izlog koji gleda prema hotelu "Galeb". O događaju je obaveštena policija, a pretpostavlja se su počinioci zabeleženi kamerama video-nadzora više okolnih objekata.

Каменицама разбили излог: У Шапцу напад на просторије СНС

Foto: A. Delić

Ovim povodom šabački SNS oglasio se saopštenjem za medije ističući da pristalice političkih struktura poraženih na lokalnim izborima 21. juna stvaraju užasnu klimu u društvu. Naprednjaci postavljaju pitanje da li je ovo odgovor odlazeće lokalne vlasti na odluku Upravnog suda da se izbori ponove na 27 mesta.

"U nemogućnosti da prihvate činjenicu da je SNS imala 12.000 glasova više, smatraju da je isključivo nasiljem moguće prekrojiti izbornu volju. Šapčani su 21. juna jasno rekli šta misle o politici koja je ovaj grad prekrajala dve decenije. Poražena grupa, umesto da raspiše ponavljanje izbora na 27 biračkih mesta, pokušava da prekroji volju Šapčana, oglušujući se o zakon, pretnjama, klevetama, ucenama, ali i kamenicama", kaže se u saopštenju za medije.

Kako smo saznali, baš u noći između utorka i srede u Šabac su stigle najnovije vesti iz Upravnog suda koji je odbio jednu u nizu sličnih žalbi na rad GIK-a, zbog čijeg podnošenja se i odugovlači sa raspisivanjem ponovljenih lokanih izbora na 27 birališta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju