REKONSTRUISANA SALA GKC UŽICE: Spremni za Big bend RTS

N. J.

17. 05. 2024. u 10:02

Završena je rekonstrukcija velike sale Gradskog kulturnog centra u Užicu, projekat je realizovan u okviru programa “Užice – prestonica kulture Srbije 2024. godine”, a u novom prostoru prvi će nastupiti Uroš Perić u pratnji Big benda RTS.

РЕКОНСТРУИСАНА САЛА ГКЦ УЖИЦЕ: Спремни за Биг бенд РТС

Grad Užice

- Posle svih izvedenih radova ovo je jedan sasvim novi prostor urađen po najvišim standardima za organizaciju najrazličitijih sadržaja. Sa ponosom mogu da kažem da u nedelju 19. maja otvaramo ovu našu veliku salu koncertom Uroša Perića. Ulaz za koncert je besplatan, s tim što imamo ograničen broj posetilaca a karte se mogu preuzeti na biletarnici Gradskog kulturnog centra i to dve po osobi – rekao je Filip Baralić, direktor GKC Užice.

Tokom rekonstrukcije urađena je zamena elektro i vodovodnih instalacija, urađen je nov sistem ventilacije i dojave požara, a potpuno su rekonstruisane i prostorije Omladinskog kluba , kao i gluva soba. Izgradnjom lifta u potpunosti je omogućen pristup osobama sa invaliditetom, tako da su i njima dostupni svi sadržaji i programi koji će se ovde priređivati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POKLON VIKTORA ORBANA BRATU VUČIĆU: U Srbiju stigla moćna borbena vozila! (FOTO)