DA OZELENE ŠKOLSKA DVORIŠTA: Širom Vršca posađeno još 2.280 stabala

Јелена Ј. Баљак
Jelena J. Baljak

27. 03. 2024. u 11:50

U OKVIRU prolećne sadnje drveća, na celoj teritoriji Grada Vršca do sada je posađeno ukupno 2.280 sadnica platana, breze, sibirskog bresta, lipe, smrče i bagrema, koje je lokalna samouprava kupila iz rasadnika lokalnog komunalnog preduzeća „Drugi oktobar“.

ДА ОЗЕЛЕНЕ ШКОЛСКА ДВОРИШТА: Широм Вршца посађено још 2.280 стабала

Foto: Grad Vršac

Od tog broja, hiljadu bagrema su lovci posadili za buduće remize u lovištima, a nova stabla su, između ostalog, posađena i u školama u Pavlišu, Izbištu, Vlajkovcu, Velikom Središtu i u Školskom centru „Nikola Tesla“ i Poljoprivrednoj školi u Vršcu.

U akcijama pošumljavanja učestvovali su i meštani sela Uljma, Orešac, Pavliš, Veliko Središte, Vojvodinci, Straža i Parta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!