Sombor predstavio jedinstvenu turističku karticu

J. L.

22. 02. 2024. u 16:43

Na 45. Međunarodnom sajmu turizma,Turistička organizacija grada Sombora, predstavila je „Sombor City Card“ koja uvodi potpuno novi pristup turizmu primenom digitalnih inovacija, koje donose revolucionaran i održiv način istraživanja destinacija. Prvu karticu dobio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić prilikom obilaska sajma.

Сомбор представио јединствену туристичку картицу

foto: Grad Sombor

Osmišljen kao digitalni ekosistem, „Sombor City Card“ predstavlja integralni deo pilot projekta održivog turizma grada Sombora.

-Cilj  „Sombor City Card“, je da omogući različite usluge i pogodnosti, ne samo turistima i gostima, već i lokanom stanovništvu kroz pristup raznim turističkim atrakcijama, muzejima, kulturnim događajima, restoranima i smeštajnim objektima. Pruža praktičnost i uštedu vremena, omogućavajući posetiocima da uživaju u gradu uz povoljnije cene i dodatne pogodnosti - najavljuju u Turističkoj organizaciji Sombora. - „Sombor City Card“ će biti dostupna na onlajn platformi domaćeg turizma Visit-Serbia.online , kao i na interaktivnim terminalima sa beskontaktnim plaćanjem raspoređenim po lokacijama u Somboru. U okviru nje  se nalaze registrovani pružaoci ugostiteljskih usluga za smeštaj i ishranu a sve onlajn kupovine su fiskalizovane i svaki kupac dobija račun elektronskim putem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)